maanantai 3. kesäkuuta 2013

5 kk täynnä

Nyt olen ollut viisi kuukautta ostamatta vaatteita. Tämä ei ole ollut oikeastaan ollenkaan hankalaa, ongelmia tulee silloin, jos joku vaate menee rikki. Muuten en ole oikeastaan enää edes ajatellut asiaa. Ennen näitä helteitä minulla oli housuongelma, koska yhet lempifarkkuni ovat menneet rikki ja en ole ehtinyt niitä korjaamaan. Nyt ne pitäisi paikata, niin voin käyttää niitä viileämmillä ilmoilla. Toivottavasti tarvitsen niitä kuitenkin seuraavan kerran vasta syksyllä. Haaremifarkut korjasin, niitä pystyy käyttämään nyt jonkinaikaa, ennen kun ne pettää korjatun kohdan vierestä.

Tai on minulla yksi vaate, jonka haluaisin ostaa. Minulla ei ole kivaa hupparia, sellaista pitkää. Tarvitsisin sellaisen joogaan. Tai oikeasti en tarvitsisi, mutta haluaisin. Normaalisti olisin jo ostanut sen, nyt yritän päästä ensi vuoden puolelle. Toinen juttu onkin sitten mun ratsastushousut, jotka ovat myös rikki. Ne voi ehkä vielä korjata, mutta miun on ehkä pakko ostaa uudet ennen syyskauden alkua. Katsotaan.

Tämä blogi on vähän myös tällainen anti-blogi; jos mitään ei tapahdu, mistä tehdä päivityksiä? Katsotaan, kuinka monta teen vielä tämän vuoden aikana. :)