maanantai 4. helmikuuta 2013

Housuja

Kolme projektin kannalta merkittävää housuihin  liittyvää tapahtumaa:

1. Heitin vanhat lemppari pitkät kalsarit roskiin. Ne oli ihan puhki pidetyt. Miä en pelasta maailmaa harsimalla niitä kokoon, kun ne ratkee kuitenkin vierestä. Olen niin ylpeä päätöksestäni.

2. Miun ostamat joogahousut oli epäkäytännölliset, kun lahkeet meni jalan alle. Joogaa nyt siinä sitten. Äiti kävi kylässä ja ompeli niiden lahkeensuihin kuminauhat. Ei muuten valu enää. Lisäksi niitä kavennettiin vatsan kohdalta. Miä kun en oo ihan standardi kokoinen. Reidet ja takapuoli on kokoa isommat kun vyötärö. Onneksi vaatteita voi tuunata.

3. Huomasin, että  miun rakastamat haaremifarkut on ratkennut haaroista. Ajattelin ääneen:" Miun pitää ostaa uudet tällaiset." Ja sit tajusin, etten voi ostaa niitä nyt. Joten ne pitää jotenkin paikata, että ne kestää ainakin vuoden vielä.

Muuten ensimmäinen kuukausi tätä projektia sujui oikein kivuttomasti. Miulla ei ole mitään ongelmia olla ostamatta vaatteita, jos vaan muistan sen. Muutaman kerran olen nähnyt jonkun kivan vaatteen, mutta oikeestaan on ollut kivaa, kun ei ole tarvinnut edes harkita ostavansa niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti